animatie

kinder & volwassen Animatie 

Funny Bingo Show :
een 2(a3)-uur durende funny show , super funny spellen waar men zowel passief als actief meedeelt EN met allerlei leuke kleine prijsjes en inclusief de bingoboekjes , de FBS kan je al boeken vanaf 10 personen. ideaal voor vrijgezelle , teambuildings en ook voor andere feesten mogelijk.


Kookfeestje :
Super leuke kinderkookworkshop. Tof idee voor een onvergetelijk kookverjaardagsfeest!

Ben je dol op koken? Reserveer dan nu een kookverjaardagsfeest bij Helven Events, Gewoon, bij jou thuis.

voor dat we beginnen, krijgt ieder kind een kookschort en koksmuts die we zelf even naar eigen smaak inkleuren. Daarna kan het koken echt beginnen!

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je 2 heerlijke hapjes die de jarige van tevoren heeft uitgekozen. Na het maken van deze eenvoudige hapjes is het tijd voor wat anders (naar eigen keuze worden hiervoor de ingredienten voorzien) we gaan beginnen aan het echte werk, koken, bakken van pizza, cake, wafels, ... , en als het geraad is gaan we heerlijk smullen van al dat lekkers. tussendoor of indien erna nog tijd is, maken we nog tijd voor enkele glittertattoo's.

Het kookfeest duurt circa 4 uur en kost €450 (voor 6 kinderen) en €25 per kind extra. Dit is inclusief alle ingrediënten voor de hapjes en de materialen voor o.a. de koksmutsen en kookdiploma's.

 

Gekke Haren Kapsalon :

Voor iedereen die eens zot wil doen!

In ons knotsgek kapsalon word je haardos helemaal omgetoverd tot een kleurrijk kopje! Dit doen we met veertjes, scoubidous, staartjes, vlechtjes, kleurtjes, glitter, bloemen, blaadjes,  en vele andere leuke spulletjes. Er is maar één ding dat we zeker niet doen, dat is knippen!

Hoewel we bij de kleine jongens ook leuke kapsel kunnen maken, zijn deze feestelijke kapsels vooral geliefd bij de meisjes. Hun lange haren kunnen we invlechten, staartjes of dotjes maken. Hierop spelden we dan de bloemetjes en feeërieke decoraties. Voor meisjes met korte haren kunnen we vertrekken van een diadeem of haarband.

Wil je het plaatje helemaal af maken …

dan kan je de knotsgekke kapsels combineren met (beetje) schmink.

deze animatie is te boeken vanaf 2u - vanaf € 165 (meerdere uren mogelijk)

 

Kinderdisco :

onze kinderdisco is niet zomaar alleen wat muziek draaien, wij gaan hier een combinatie van spel, dans en plezier maken, inclusief schminken, alle thema's zijn mogelijk.

onze prijs en kidsdico pakket is inclusief licht en geluid en 2 kinderdisco-animators.

zonder enige twijfel is het mogelijk om volledig aan te passen aan de locatie en/of andere wensen.

een kinderdisco-show duurt 2,5u a 3u en kost u : € 365

 

Laser Games - Feestje :

een feestje met net dat tikkeltje wat anders is.

gedurende 2,5u, eerst transformeren wij de kids naar een echte militair, en daarna gaan we op eigen gekozen locatie (in uw eigen buurt) en met eigen spelregels met laser guns enkele spelletjes spelen.

de kostprijs hiervoor is : € 200

ook is dit feestje bij ons op locatie mogelijk. mits een meerkost van €2,50 (voor drinken en een lekker tussendoortje)

 

Clown(duo) :

wij komen bij jou thuis of op locatie als clown duo, en als eerste schminken en plaatsen we coole glittertattoo's bij jullie kleine held. verder spelen we nog leuke spelletje met large spelletjes e.d. ... (in de zomer eventueel waterspelletjes), ook maken we voor jullie leuke ballonfiguren.

wij zijn te boeken al reeds vanaf 1u - € 81 (met 3 clown € 119)

meerdere uren zijn ook mogelijk !

als gewoon (animator) persoon is het ook mogelijk om ons bij u te boeken, dit kan al vanaf 1u €60/u (met 3 personen €90). hierbij enkel : schminken, ballon plooien, glittertattoo en/of airbrushtattoo.

meerdere uren zijn ook mogelijk !

 

 

 

 

al onze bovenstaande vermelde prijzen zijn inclusief materialen,

service en btw maar exclusief reisvergoeding.